Avocadotaart voor een stralende huid à la Victoria Beckham

Victoria Beckham eet 'drie tot vier' keer per dag een avocado om haar huid stralend te houden. Daarom een heerlijk recept voor avocado cheesecake!

Victoria Beckham eet 'drie tot vier' keer per dag een avocado om haar huid stralend te houden. Daarom een heerlijk recept voor avocado cheesecake!

LEES OOK: Hertogin Meghan serveert avocado bij de tea

Naar aanleiding van de lancering van haar beautylijn "Victoria Beckham Beauty", onthulde ze een aantal van haar beautygeheimen. Eén daarvan is dus het eten van vier avocado's per dag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Gezonde vetten

De drukke moeder van vier kids zweert bij het eten van gezonde vetten. "Ik heb ernaar moeten zoeken, maar voor mij is het eten van gezonde vetten dé truc." Het gaat er niet om er jonger uit te zien, of zelfs perfect, maar gewoon 'gezond'.
 

Avocado Cheesecake recept

Gezond, lekker, veganistisch, lactosevrij: maar wél erg vullend. Wij stellen daarom voor, om een puntje te nemen in plaats van je lunch (en dus niet erbij).

De ingrediënten:
– 95 garneeramandelen
– 50 gram sesamzaad
– 1 eetlepel anijszaad
– 125 gram dadels zonder pit
– 3 eet-rijpe avocado's
– 1 citroen (schoongeboend)
– 1 medium handsinaasappel (schoongeboend)
– 4 eetlepels ahornsiroop
– 100 ml amandelmelk
– 2 eetlepels vanillearoma
– 100 gram geurloze kokosolie

Keukenspullen:
– keukenmachine
– springvorm diameter 18 cm
– bakpapier

Bereiden:

Stap 1:
Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de garneeramandelen, sesamzaad en anijszaad voor 3 minuten. Schep deze uit de pan en maal fijn met de keukenmachine, samen met de dadels.

Stap 2:
Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier. Bedek de bodem gelijkmatig met het dadel-amandelmengsel en duw aan.

Stap 3:
Snijd de avocado's doormidden. Haal de pit eruit en schep het vruchtvlees uit de schil. Deze doe je in de keukenmachine. Daarna pers je de citroen uit en voeg je het sap toe. Rasp de sinaasappelschil boven de kom van de keukenmachine.

Stap 4:
Voeg de ahornsiroop, amandelmelk en het vanillearoma toe aan het avocadomengsel. Pureer dit vervolgens tot een glad mengsel. Verwarm de kokosolie in een steelpannetje en voeg toe aan het avocadomengsel. Verdeel het mengsel over de bodem en strijk glad. 

Stap 5:
Zet de taart in de koelkast en laat deze minimaal twee uur opstijven. Daarna is het tijd voor le déjeuner!

BRON: Vogue, AH.nl; BEELD: IStock

Laatste nieuws