Tatjana Simic bijt van zich af na haatreacties

"Oordeel niet. Wie goed doet, goed ontmoet!"

Lees ook

Omringd worden door jachten, dure sportwagens en prachtige palmbomen, wij willen niet anders. Zo ook Tatjana Simic. Maar haar volgers vinden dit 'luxe leventje' nu wel even genoeg.

LEES OOK: Tatjana Simic: 'Ik ben mishandeld, bedrogen, financieel belazerd, maar niet verbitterd'

Show them what you've got lijkt het motto van Tatjana als het gaat om de luxe die je hebt, te showen. Maar daar is niet iedereen het mee eens. De goedlachse was er klaar mee en bijt van zich af.

Penthouse

Op haar Instagramaccount plaatst de 56-jarige een kiekje van een fotoshoot. De foto – door fotograaf William Rutten gemaakt – laat een stukje van haar penthouse zien. Het complex zelf is zo'n 400 miljoen euro. De reacties stormen binnen: "Denk jij ooit aan mensen die weinig tot niets hebben? Jij showt steeds wat je hebt terwijl sommige mensen niet eens voedsel hebben om te eten. Het interesseert mij niet wat mensen van mijn bericht vinden. Doe meer voor andere mensen en stop met het tonen wat je zelf hebt", aldus een boze volger.

Reactie terug

Het ging de oud-actrice niet in de koude kleren zitten en ze schreef een berichtje terug: "Heel toevallig, maar jij hebt niet goed opgelet. Ik reageer normaal niet op dit soort aantijgingen, maar je mag niet zo maar oordelen alsof je weet hoe het zit of alsof jij mij kent", schrijft Tatjana. De blondine heeft onlangs iemand financieel gesteund, dus de 'haatreactie' vond ze niet op zijn plek. "Ik hang dat niet aan de grote klok, want ik doe dat omdat het mij goed doet om te helpen en niet omdat jij zo nodig moet weten wat ik doe met mijn geld. Triest dat je zo bevooroordeeld bent!" Tatjana sloot haar reactie af met een wijze les: "Oordeel niet. Wie goed doet, goed ontmoet!" En zo is het!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@williamrutten Ik heb er zo van genoten ondanks mijn hoogtevrees ! ???

Een bericht gedeeld door TatjanaSimic ? Actress/singer (@tatjanasimic_official_account) op

 

BRON: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook