Doen: nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam

Voor iedereen die Amsterdam niet verlaat deze zomer, biedt Waldorf Astoria de oplossing.

Lees ook

Voor iedereen die Amsterdam niet verlaat deze zomer, biedt Waldorf Astoria de oplossing. Summer Afternoon Tea in het hart van Amsterdam. Deze bijzondere ervaring geeft het ultieme zomergevoel.

Met ‘the beach’ als inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam is het niet meer nodig om naar het strand te gaan. Denk: zon, zand, surfen, golven en schelpen zoeken. Je vindt het terug in de prachtige, met schelpen gedecoreerde gebakjes. De zoete en hartige patisserie is niet alleen geweldig om te zien, maar smaakt ook nog hemels. De hartige hapjes die je kunt verwachten tijdens de Summer Afternoon Tea: luchtbedjes van gerookte zalm, roomkaas en pistou, zeewiercrackers met een zeester van geitenkaas en duindoornbes en een masala strandbal. Ook zoetigheid is in overvloed aanwezig. Een surfboard gemaakt op een eclair met citroenmerengue, octopus op een cupcake met Ruby chocolade, kokosnoot met piña colada of tot slot een exotische schelp met rum, munt en limoen. En geloof ons, die wil (nee, moet!) je proeven. Snel reserveren dus!

De Summer Afternoon Tea is t/m 31 augustus te reserveren (dagelijks van 15.00 – 17.00 uur). Reserveren kan telefonisch of via de mail.

Laatste nieuws

Zie ook