Wait, what? Monica Geuze ten huwelijk gevraagd?

Oh my god!

Lees ook

Als iemand het internet kan breken, is het vlogster Monica Geuze wel. De 24-jarige liet gisteren onze hartjes éven sneller kloppen, toen ze groot nieuws deelde via Instagram. Maar helaas, het bleek vals alarm.

LEES OOK: Monica Geuze reageert voor het eerst op alle negativiteit rondom het geven van flesvoeding

Aanzoek

Op haar Instagram-account zette de (inmiddels) blondine haar fans hard aan het denken. Monica en haar vriend, voetballer Lars Veldwijk, leken toe aan de volgende stap, trouwen.

Op haar Instagram Story deelde ze een video waarin te zien is hoe ze samen romantisch aan het dineren zijn. En het lijkt dan dat ze een aanzoek krijgt. "Nee, echt?! Ja, natuurlijk wil ik met je trouwen! Schat, ik had het echt niet verwacht!" hoor je Monica zeggen. Het filmpje wordt gesierd met de tekst: "I said yes."

Een grote grap

Maar helaas, we zullen nog even moeten wachten voordat het koppel in het huwelijksbootje stapt. Het bleek namelijk een grap. "Het was een grapje, jongens! Ik heb dit etentje gepland, niet hij", legt ze later uit. Auch! Eerlijk is eerlijk, we waren er bijna ingetuind. Bijna dan. 

Monica en Lars zijn sinds december 2016 bij elkaar. Samen hebben ze de eenjarige Zara-Lizzy. Lars heeft ook nog een zoontje uit een eerdere relatie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook