De zusjes Trump, een wereld van verschil

Ivanka en Tiffany straalden allebei in Buckingham Palace.

Lees ook

De een is de vertrouweling van de machtigste man op aarde, de ander moet knokken voor een beetje aandacht van pa.

Beide dochters Trump waren aanwezig bij het staatsbezoek van president Trump aan het Verenigd Koninkrijk. Econome Ivanka (37, blauwe jurk), de dochter uit zijn eerste huwelijk met Ivana, had iedereen wel verwacht. Zij speelt als onbezoldigd adviseur een grote rol in het leven en beleid van haar vader en heeft zelfs een eigen kantoor in het Witte Huis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door First Family Fanpage (@first_trump_family) op

Tiffany Trump (25, rode jurk – de vrouw links is schoonzus Lara), de dochter die Donald in zijn tweede huwelijk kreeg met Marla Maples, blijft aanzienlijk onzichtbaarder in de First Family. Het hielp niet dat ze als kind na de scheiding van haar ouders opgroeide in Los Angeles terwijl haar vader in New York woonde. Maar het moet hen worden nagegeven: Ivanka heeft altijd erg haar best gedaan een band met haar zusje te houden en Donald mag dan fysiek niet in de buurt zijn geweest, hij hield wel per telefoon vrij intensief contact met Tiffany, die genoemd is naar de juwelier op Fifth Avenue (as you do).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Barron Trump? (@barruntrump) op

Donald hamert erg op een goede opleiding, Tiffany studeerde sociologie, recht en maatschappijleer in Pennsylvania. Daarna scharrelde ze wat in de marge – poging om Insta-influencer te worden, poging tot zangcarrière – tot er ferme woorden van pa kwamen. Sinds 2017 studeert ze rechten aan Georgetown Law School in Washington, waar ze aanzienlijk dichter bij het vaderlijk vuur zit. Beloning: ze mocht mee op het prestigieuze staatsbezoek aan de Queen. Well played, Tiffany!   

 

Openingsfoto © Witte Huis   

Laatste nieuws

Zie ook