Oh dear, lady Victoria Hervey is in Cannes

De aristocrate is niet verlegen als het om inkijk gaat.

Lees ook

Socialite lady Victoria Hervey (42) heeft niets te zoeken op het Filmfestival van Cannes. Maar dat weerhoudt haar er niet van om toch even haar momentje te pakken op de rode loper.

Victoria is de dochter van de 6de markies van Bristol (uit zijn derde huwelijk), halfzus van de 7de en zus van de 8ste markies. Toen ze jonger was, werkte ze als model, tegenwoordig is ze gewoon fulltime socialite en vult haar dagen met recepties aflopen, zichzelf laten opspuiten, gastoptredens bij realityshows en héél veel op vakantie gaan.

 

Waarbij ze hilarisch gretig haar frêle lijf etaleert, want ze is dol op aandacht en hecht erg veel waarde aan sexy worden gevonden…

…zelfs al moest ze daarvoor in een enorme nylonkous rondlopen.

Goed dus, wat was Victoria's Cannes-look? Voor de première van 'La Belle Epoque' pakte ze het nog schappelijk aan, in een goudkleurig gewaad dat aardig dekkend was en leuk bij de filmtitel paste.

Die tactiek paste lady Hervey ook toe op de rode loper van 'A hidden life' maar dan op een manier die weinig verborgen hield. Zo kennen we haar weer.   

'Rocketman', de bio-pic over Elton John, leverde Victoria in dit afzakkertje op, wat wel toepasselijk was in het licht van Elton Johns vele afzakkertjes.

Toen was haar portie smaakvol-over-straat-gaan op en begaf ze zich naar een feestje als een kruising tussen een stoephoer en een budget callgirl.

En dan mag Cannes nog blij zijn dat ze dit badpak heeft thuisgelaten.

In Ickworth House – jawel, hier resideert de familie – denken ze er het hunne van, maar houden ze het netjes: 'We houden veel van haar en ze heeft haar eigen leven.' En hoe.

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook