Sylvie Meis en Bart Willemsen uit elkaar

Sylvie en Bart waren ongeveer een half jaar samen.

Lees ook

Sylvie Meis en Bart Willemsen waren ongeveer een half jaar samen en hebben nu een punt achter hun relatie gezet. De twee gaan als vrienden uit elkaar en er is geen sprake van ruzie, vertelt de presentatrice in gesprek met het Duitse RTL.

LEES OOK: Sylvie Meis viert verjaardag zonder vriendlief Bart

Mannenverslindster
Met de viering van Sylvie's 41e verjaardag was vriendlief Bart afwezig, waardoor er door verschillende media al vermoedens ontstonden dat de relatie over zou zijn. Voor de blonde presentatrice is dit niet de eerste serieuze relatie die over gaat. In zes jaar tijd heeft ze zeven relaties gehad. Veel bladen beschrijven haar dan ook als 'mannenverslindster'. Zelf is ze het totaal niet met dat imago eens. "Vergeleken met mijn vriendinnen ben ik een non. En als je het zo opnoemt vind ik het helemaal wel meevallen."

Spanning
Shownieuws zegt dat er spanning tussen de twee ontstond na een Madonna-event begin deze maand. Ook zouden ze verschillende ideeën hebben over de toekomst. Zelf ontkracht Sylvie deze uitspraken door te benadrukken dat er geen sprake is van ruzie. Shownieuws beweert ook dat  Sylvie voor haar birthday met Bart, haar broer Daniel en zijn partner zou gaan eten bij een sterrenrestaurant in de wijk Sullberg. Die reservering is uiteindelijk toch maar van 4 naar 3 personen geswitcht. Aan de Duitse RTL zegt Meis dat ze een lange relatie wil. "Ik ben niet op zoek naar de beste man voor nu, ik ben op zoek naar de beste man voor altijd," legt ze uit.

BRON: RTL, SHOWNIEUWS BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook