‘Prins William bedroog hertogin Kate tijdens zwangerschap’

Oh Lord!

Lees ook

Oh no… De Britse media hebben een nieuwe scoop te pakken. Volgens In Touch Weekly is prins William vreemdgegaan tijdens hertogin Kate's derde zwangerschap. En niet met een onbekende.

LEES OOK: Het is oorlog tussen The Sun en de Sussex'jes

Er gaan geruchten dat William een korte affaire heeft gehad met een vriendin van Kate, socialite Rose Hanbury (naast Kate op foto onder tekst). Dit ook nog eens terwijl Kate zwanger was van kleine Louis. 

Britse pers

Kate en Rose waren close, nu hebben de twee geen contact meer. Opvallend is dat een bron aan In Touch heeft verteld dat William hoogstpersoonlijk de Britse pers te woord heeft gestaan. Hij heeft meerdere journalisten benaderd met de vraag of ze het verhaal willen aanpassen en/of met rust willen laten.

Schaamte

Dit is merkwaardig, aangezien er in het verleden wel ergere dingen over de royals zijn geschreven. In geen van de gevallen hebben ze toen contact opgenomen met de pers. De bron voegt verder toe dat Kate zich ontzettend schaamde nadat ze het nieuws te horen kreeg. Poor Kate! Hopelijk is dit gewoon een roddel en zijn de twee happily together.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WO!SMAG (@world_of_influencers) op

BRON: IN TOUCH, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook