Saskia Noort vond relatie met Kluun benauwend

Na enkele maanden zette het stel een punt achter de nog prille liefdesrelatie.

Lees ook

Saskia Noort merkte dat haar relatie met Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, haar erg benauwde. Zo vertelt ze in een gesprek met Libelle.

LEES OOK: 'Saskia Noort zag relatiebreuk niet aankomen'

Benauwd

Na enkele maanden zette het stel een punt achter de nog prille liefdesrelatie. Waarom? Omdat Saskia Noort zich benauwd voelde toen het serieuzer werd. "Dus aan het begin van het nieuwe jaar heb ik hem gezegd dat ik liever terugging naar hoe het was. We zijn nu gewoon weer goede vrienden."

Instagram official

In oktober maakten de twee schrijvers bekend meer dan vrienden te zijn. Van een relatie wilden ze nog niet spreken, maar ze maakten het wel Instagram official. Ze deelden beide dezelfde foto die op het strand was gemaakt. "Leve de liefde, fuck de trollen!", schreef Saskia bij een kiekje. "Et voila", schreef Kluun erbij.

Vrienden

In een gesprek met Libelle vertelt Noort dat ze in de zomer met Van de Klundert, die ze al jaren goed kent, 'begon te rommelen'. De thrillerauteur schijnt nu voorlopig niet meer te willen daten. "Toen we er officieel mee naar buiten kwamen, werd het ook een serieus iets en dat benauwde me," vertelt ze. "Dus aan het begin van het nieuwe jaar heb ik hem gezegd dat ik liever terugging naar hoe het was. We zijn nu gewoon weer goede vrienden." Toch heeft de 51-jarige schrijfster naar eigen zeggen niet te klagen over de belangstelling die zij ontvangt van het andere geslacht. "Mannen houden wel van een uitdaging."

BRON: LIBELLE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook