Look of The Weekend: Prinses Charlène in het grijs

Prins Albert en Prinses Charlène bezochten op zaterdag 6 april Peille. Bij aankomst werden de prins en prinses verwelkomt door de burgemeester van het dorp, M. Cyril Piazza.

Lees ook

Prins Albert en Prinses Charlène bezochten dit weekend het plaatsje Peille. Bij aankomst werden de prins en prinses verwelkomd door de burgemeester van het dorp.

LEES OOK: Monaco: tweeling met prinses Charlene op safari.

Prinses Charlène straalt toch, ondanks dat ze in een wat sobere kleur verschijnt. De jas en rok bevatten bijna exact dezelfde tint grijs, maar zijn wel duidelijk van een andere stof gemaakt. Door de opvallende, rode lippenstift legt ze de nadruk op haar gezicht. De laarzen zijn iets donkerder grijs en passen qua lengte perfect bij de rok. Met deze look bewijst de prinses dat je je niet altijd extravagant of kleurrijk hoeft te kleden om op te vallen!

Peille

Het kleine dorpje is verbonden met de geschiedenis van de Grimaldi familie. De gemeente is gelegen op een rots tussen Monaco en Menton in het zuidoosten van Frankrijk. Peille staat bekend om zijn architectuur uit de Middeleeuwen.

BRON: TWITTER, BEELD: TWITTER, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook