Dochter Trijntje Oosterhuis in zelfde iconische jurk als moeder

Treintje Oosterhuis past na al die jaren weer in de rode arena jurk. Deze droeg ze in 1996 bij de opening van de Amsterdam Arena, waar ze het nummer De Zee zong.

Lees ook

Trijntje Oosterhuis past na jaren weer in de rode "Arena jurk", die ze in 1996 bij de opening van de Amsterdam Arena droeg. Des te leuker is het dan ook dat we haar dochter Maël nu in een mini-versie van de iconische jurk spotten!

LEES OOK: Trijntje Oosterhuis traint om weer in 23 jaar oude jurk te passen

Dochter

Dit jaar viert Trijntje haar 25-jarig jubileum als artiest. Cadeautje voor alle fans was daarbij een  jubileumconcert in de Ziggo Dome, waarbij ze straalde in de rode jurk. Op Instagram deelt ze een uitgebreide post van haar concert, waarin ze, zoals ze zelf onder de foto schrijft, de rode jurk momenten deelt. 'Het blijft een hysterisch moment! Wat we lekker helemaal hebben na gespeeld! En mijn grootste geluk en cadeau van de afgelopen jaren zijn natuurlijk mijn prachtige kinderen met als kers op de taart dit kleine prinsesje in haar eigen rode Arena jurkje!' aldus Trijntje. Het snoezige jurkje van dochter Maël werd ontworpen door de Nederlandse designer Dennis Diem.

Fitgirl

Haar Instagramvolgers en fans zijn overduidelijk onder de indruk van haar transformatie. Ze overladen Trijntje met complimentjes en er wordt zelfs gereageerd dat de jurk misschien wel te groot is geworden. De 46-jarige zangeres heeft de afgelopen tijd dan ook niet stil gezeten. Ze is druk bezig geweest met trainen om uiteindelijk haar doel te behalen: weer passen in de rode jurk. En dat is haar gelukt! In totaal is Trijntje 24 kilo afgevallen, een hele prestatie! 

BRON: INSTAGRAM TRIJNTJE OOSTERHUIS, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook