Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Is dit een teken dat Sarah Ferguson en prins Andrew weer samen zijn?
Sarah Ferguson en prins Andrew zijn voor de eerste keer sinds vijfentwintig jaar weer samen gespot voor een officieel bezoek aan het buitenland.

2. Captain! Kroonprinses Mary krijgt promotie
Bij de viering van 70 jaar Danish Home Guards – de manschappen die onder andere de paleizen bewaken – is kroonprinses Mary gepromoveerd tot kapitein.

3. Het nieuwe huis van Harry en Meghan kost een fortuin
Frogmore Cottage mag dan landelijk en vriendelijk klinken, de Sussex'jes gooien gul met andermans geld om er een waar paleisje van te maken.

4. Monaco: Grimaldi's schitteren op Rose Ball
Haute couture, Doorluchtige Hoogheden – het societyevent van Monaco was weer een glanzend succes, zij het met een verdrietig randje.

5. Royal Romance: prinses Beatrice, Edo én haar moedertje
Waar de prinses van York ook opduikt met haar nieuwe lover, haar moeder Sarah Ferguson is nooit ver weg. Aardig of een gegarandeerde romantiekkiller?

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook