Hertogin Meghan’s bff heeft alle vertrouwen in haar als moeder

Ze praat vol lof over de aanstaande moeder en oud-collega.

Nadat zwangere hertogin Meghan Markle afgelopen tijd steeds negatief in het nieuws werd neergezet, vond een van haar beste vriendinnen, Abigail Spencer, het tijd om eens wat over haar vriendin te vertellen aan E! News.

LEES OOK: Halfbroer hertogin Meghan hoopt op verzoening en wil goede oom zijn

Abigail Spencer is bekend van haar rol als Dana Scott in Suits, waar hertogin Meghan ook in speelde. De twee ontmoetten elkaar tijdens een auditie, zijn daarna in contact gebleven en zijn ondertussen al meer dan tien jaar goede vriendinnen die lange tijd met elkaar hebben samengewerkt.

Vertrouwen

Hertogin Meghan en prins Harry verwachten deze maand hun eerste kindje en het commentaar vliegt vooral Meghan om de oren. Zo zou haar zwangerschapsgarderobe te duur zijn, mocht ze geen babyshower geven en lijkt ze zich niet aan de regels te houden. Het koningshuis zelf en hertogin Meghan's vrienden, waaronder Abigail, hebben alle vertrouwen in het stel en weten zeker dat zij het goed gaan doen als nieuwe ouders.

Relatie

Abigail kan niet wachten tot haar vriendin moeder wordt. 'Ze wordt een fantastische moeder. Zij is fantastisch en de baby kan zich gelukkig prijzen met zulke ouders', laat zij weten. In het interview vertelt ze over de geweldige tijd die ze samen met hertogin Meghan heeft gehad. 'Ze heeft een heel warme elegantie, maar haar stijl is moeilijk te definiëren. Het is klassiek en tijdloos. Wanneer je met haar praat, voelt het alsof je de enige persoon op de wereld bent. En het is geweldig om haar zo verliefd te zien.' Het lijkt erop dat hertogin Meghan op deze goede vriendin altijd kan bouwen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Abigail Spencer (@abigailspencer) op

BRON: E! NEWS, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws