Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. 'Zo, en nu eerst een Máxima'
Brabantse nachten zíjn al lang en zeker in Lieshout, waar Swinkels Family Brewers, de brouwer van Bavaria, vanaf vandaag het Predicaat Koninklijk mag voeren. Koningin Máxima kwam het persoonlijk meevieren.

2. Hertogin Kate en de royal obsessie met scouting
De hertogin van Cambridge dompelde zich onder in de wereld van de scouting en ze is niet de enige royal die daar gek op is.

3. Duchess of Rum! Camilla proost zich door de Cariben
Tien verschillende eilanden, twaalf dagen, meer dan vijftig events: kroonprins Charles en de hertogin van Cornwall zijn op tournee door de Cariben. En dat vraagt om een lange adem (en een gepekelde lever).

4. Prinses Eugenie: eerste werkbezoek voor Jack!
Het was een hele verrassing, om in het kielzog van de Yorkies ook mijnheer Brooksbank te zien, in een keurig pak, met een licht schichtige blik in zijn ogen (want dit was echt nieuw terrein voor hem).

5. Lief! Alle kleinkinderen van prinses Anne bij elkaar
Wie de kleinkinderen van prinses Anne rond ziet buitelen, vraagt zich onwillekeurig af of dit misschien wel de gelukkigste Windsor'tjes ooit zijn.

6. België gaat op staatsbezoek en neemt mee…
Koning Filip en koningin Mathilde van België doen nooit zo moeilijk over de pers bij staatsbezoeken en dat geeft aardig inzicht in wat er allemaal bij komt kijken.


BEELD: ANP, BSR AGENCY, GETTY IMAGES, PPE AGENCY

Laatste nieuws