Dit zijn Máxima’s leukste outfits van afgelopen tijd

Ze ziet er eigenlijk gewoon altijd uit om door een ringetje te halen.

Lees ook

Het is ergens gewoon goed genot: kijken naar wat voor prachtige outfits koningin Máxima draagt. Daarom: 5x de meest bijzondere ensembles van onze Max, van de afgelopen tijd.

LEES OOK: She's Back! Koningin Máxima weer aan het werk

Werkbezoek Bremen
Willem-Alexander en Máxima reisden begin maart samen naar Bremen voor een werkbezoek om kansen voor economische samenwerking te vergroten. Máxima zag er geweldig uit en alles paste perfect bij elkaar. De jurk is ontworpen door een van Máxima's lievelingsontwerpers Jan Taminiau. Met haar haar een beetje opgestoken zag ze er weer uit om door een ringetje te halen. 

Werkbezoek in Leusden
Voor een werkbezoek aan AFAS Software in Leusden kwam koningin Máxima op bezoek. AFAS was namelijk de winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie grootbedrijf en Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I stichting. In volledig auberginekleurige outfit straalde ze weer. Het broekpak is van Natan, dezelfde kleur pumps van LK Bennett en de oorbellen zijn gewoon te koop bij de H&M, dus een lekker koopje. 

Jubileum Qredits-Microfinanciering
Qredits-Microfinanciering bestond begin maart precies tien jaar en daarom gaf Máxima een korte toespraak tijdens het jubileum. Voor deze gelegenheid koos de koningin voor een simpel grijs t-shirt, maar de okergele rok van Natan maakte het speciaal. 

Week van het geld
Máxima heeft als erevoorzitter van de organisatie Wijzer in geldzaken de Week van het Geld geopend. Kinderen op basisscholen door het hele land leren deze week om te gaan met geld en de koningin kwam zelf ook aan het woord tijdens de opening. Dit deed ze natuurlijk weer perfect gekleed in een outfit van, uiteraard, Natan en met daarbij bijpassende oorbellen van het merk Fahoma. 

Skivakantie
Eind februari vertrokken de Oranjes weer met de hele familie naar Lech voor de welbekende jaarlijkse skivakantie. Naast het skiën werd er ook uitgebreid de tijd genomen voor de fotoshoot op de berg. Veel mensen hadden het na het verschijnen van de foto's over Máxima's prachtige skipak van Goldbergh. Love it! 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook