Look Of The Weekend: prinses Eugenie in Maje

Naast haar geweldige outfit had ze nog meer te vieren.

Lees ook

Prinses Eugenie en Jack Brooksbank zijn al sinds oktober getrouwd, maar hebben onlangs hun eerste officiele koninklijke gelegenheid gehad samen. 

LEES OOK: Prinses Tessy: 'Ik was van binnen gebroken'

Samen met Eugenie's vader prins Andrew heeft het stel vlak voor het weekend de opening van het Stanmore Building gevierd in het Royal National Orthopedic Hospital. Daarbij is Eugenie ook nog beschermvrouwe geworden van het ziekenhuis en dat is een hele eer voor haar, aangezien ze daar op 12-jarige leeftijd een scoliose-operatie heeft ondergaan. 'Het is zo'n eer om hier vandaag te zijn, het voelt alsof mijn botten en mijn bloed deel uitmaken van dit gebouw', vertelde ze in een toespraak. 

Outfit

Voor deze speciale gelegenheid heeft Eugenie een prachtige klassieke, maar toch moderne witte jurk uit de kast gehaald. Hoewel de witte jurk zo van Chanel zou kunnen zijn, is het een ontwerp van het merk Maje en wel van de nieuwste collectie. De jurk is vanaf de heupen wijduitlopend en is bedekt met wat gouden knopen. De zwarte, leren haarband matchte goed met de leren armbandtas van Chloe. Ze zag er echt schitterend uit. 

BEELD: BSR AGENCY

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook