Rouwende kat Karl Lagerfeld komt met ‘eigen’ kledinglijn

En een deel van het geld wordt nog goed besteed ook.

Karl Lagerfeld is inmiddels een maand overleden, maar iedereen is nog steeds volop aan het rouwen om de modeontwerper. Zo ook zijn kat Choupette. Deze brengt nu een 'eigen' kledinglijn uit met prints die een ode zijn aan Karl.

LEES OOK: Dit zijn Karl Lagerfeld's beste Chanel-decors ooit

Toen Karl 19 februari overleed ging het al snel over zijn kat die hem enorm zou missen. Daarom hebben modeontwerpers nu bedacht om met Choupette een ode te brengen aan Karl. Het resultaat: een kledinglijn genaamd 'Rip Daddy'-lijn. Via Choupette's Instagram werd dit nieuws bekend gemaakt.

Collectie

De collectie bestaat uit T-shirts, hoodies, telefoonhoesjes en drinkbekers. Hierop is de speciale band tussen Karl en Choupette te zien. Op elk ontwerp is een tekening gemaakt van de kat die aan het rouwen is. Dit vertelt Ashley Tschudin, de vrouw die Choupette's Instagrampagina beheert, aan People

Asiel

Wil je graag een van de ontwerpen kopen? Op de officiele website van Choupette staan alle items. De opbrengst gaat gedeeltelijk naar een asiel in Santa Fe. 'Omdat er op deze manier iets gedaan kan worden voor dieren die het minder goed hebben dan Choupette', schrijft Ashley op Choupette's Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fashion Talksss (@fashion_talkssss) op

BRON: PEOPLE, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws