Harry & Meghan The Movie, deel 2 !

Na het succes van 'A Royal Romance' wordt nu gewerkt aan 'Becoming Royal'.

Lees ook

De romance van prins Harry en actrice Meghan Markle werd al verfilmd door Lifetime en het was een kwestie van wachten op het ongetwijfeld eveneens mierzoete vervolg: 'Harry & Meghan: Becoming Royal.'

De sequel van 'A Royal Romance' gaat over 'de vreugde en de uitdagingen' van het eerste jaar van de kersverse hertog en hertogin van Sussex. Voor het eerst naar Trooping The Colour, Meghans eerste werkbezoek alleen, de tour door Australië en natuurlijk de aankondiging van Baby Sussex. Maar ongetwijfeld zal het ook gaan over het aanhoudende gedoe met de familie Markle, de aanstaande verhuizing en de groeiende reputatie van 'The Difficult Duchess', die zomaar een film op zich zou kunnen worden, als spannende spin-off.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charlie Field (@charlierefield) op

De acteurs van 'A Royal Romance' waren niet beschikbaar voor het vervolg, dus Harry zal ditmaal  worden gespeeld door Britse Charlie Field die eerder te zien was in een aflevering van 'Poldark' en nog wel even zijn baard moet laten staan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tiffany Smith (@tiffany_smith) op

Amerikaanse Tiffany Smith gaat gestalte geven aan Meghan. "Naast hun families en culturen samenvoegen worden Harry en Meghan's normen en waarden op de proef gesteld als ze de balans proberen te vinden tussen het eren van koninklijke tradities en trouw blijven aan waar ze in geloven,' zo meldt Lifetime.   

Als opwarmertje nog even een Behind The Scenes van 'A Royal Romance'. Die werd ook in Nederland uitgezonden, fingers crossed dat een zender ook 'Becoming Royal' oppikt.

 

Openingsfoto © Lifetime

Laatste nieuws

Zie ook