Beau’s Weekendtips

Weer een weekend om je niet te vervelen.

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Wow: dit Italiaanse dorp geeft jou geld om er naartoe te verhuizen

productie SANDRA TEN BRINK, CHARISSA GOLDAPPLE

1. HEBBEN

Nieuw in Nederland: de extravagante zonnebrillen in avantgardistische stijl van de Zweedse Anna-Karin Karlsson. Met Zeiss-glazen en titanium frames, gedrenkt in 24-karaat goud. Een streling voor het oog! Vanaf €199.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MY-EYEWEAR (@myeyewear_eu) op

2. BEZOEKEN

Als we in Knokke zijn (op bezoek bij onze favoriete leeftijdsloze diva Marjan Strijbosch) stappen we altijd even binnen bij de flagshipstore van Monroe Life, een interieurmerk dat gespecialiseerd is in huiden en vachten. Ze hebben ook afgeleide producten, zoals geurkaarsen, gemaakt van Afrikaanse vellen, en een uitgebreide verzameling taxidermie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monroe Life (@monroe_life_knokke) op

3. GAAN

Flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme blikken bij het kampvuur… In de zoetzure, tikje absurde muzikale komedie ‘Single camping’ proberen vijf singles een leuke en liefdevolle kampeervakantie te hebben. Wat niet meevalt, daar de camping gerund wordt door een fanatieke therapeute en een gender-neutrale animatieclown. Hilarisch avondje met Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa. Van 15 februari t/m 14 juli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Studio Room (@studio_room) op

4. ZIEN

75 jaar nadat ‘Casablanca’ drie Oscars won (o.a. beste lm) is de klassieker – over liefde en moraal in roerige tijden – in Nederland op het toneel te zien. Aan Stefan Rokebrand (‘Chez Brood’, ‘Celblok H’) en Jamie Grant (‘Klem’, ‘Leef!’) de eer de gedoemde geliefden te spelen. Het verhaal: de levens van exen Rick en Ilsa staan op hun kop als zij elkaar tegenkomen in Casablanca, waar Rick een café heeft en Ilsa heen is gevlucht vanwege de oorlog. Van 1 maart t/m 9 juni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bos Theaterproducties (@bostheaterproducties) op

5. LEZEN

Willem-Alexander die tegen Paul Witteman zegt dat hij liever op zijn oma dan op zijn moeder wilde lijken. Prinses Juliana die aan prins Bernhard vraagt waarom hij ooit het idiote idee had met haar te trouwen. De Oranjes zijn in tv-interviews soms ineens openhartig. In ‘Gesprek met de Oranjes’ zijn de transcripties van vijftig jaar koninklijke tv-interviews gebundeld. Dit alles samen (520 pagina’s gesprekken, maar ook fraai archiefbeeld en sprekende foto’s) biedt een interessant en relevant beeld van ons Koningshuis. Nu te koop, €22.

6. KOPEN

Hendrick's Orbium is een limited edition gin. Hij is niet als de gewone die geliefd is om zijn komkommer en ongewone smaak, nee, deze krijgt een nieuwe twist met aroma's van blauwe lotus, kinine en alsem. De klassieke zwarte apothekersfles kleurt deze keer blauw en groen. Er zijn slechts duizend flessen in Nederland te proeven bij maar tien bijzondere bars. En op is ook echt op. Wees er dus snel bij!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bitters and Bottles (@bittersandbottles) op

BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

Laatste nieuws