Peter van der Vorst volgt Erland Galjaard op

Nieuws uit showbizzland: Peter van der Vorst volgt Erland Galjaard op als content directeur bij RTL. 

Lees ook

Nieuws uit showbizzland: Peter van der Vorst volgt Erland Galjaard op als content directeur bij RTL. 

LEES OOK: Een zevendaagse werkweek is niet aan Erland Galjaard besteed

Peter krijgt de functie van 'Directeur Content en Marketing'. Per 1 maart wordt de oud-presentator eindverantwoordelijk voor alle content op de zenders van RTL, dus ook Videoland.

Keuze

Een geheel onverwachte keuze is het eigenlijk niet: Peter is al ruim vijfentwintig jaar werkzaam bij de zender als producent en presentator. Nu zal hij vaarwel moeten zeggen tegen het presenteren van onder andere 'Van der Vorst Ziet Sterren'.

Statement

“RTL is het mooiste en meest veelzijdige mediabedrijf van Nederland. Programma’s en dramaseries worden hier echt met hart en ziel gemaakt. Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgedaan als presentator en producent nu in te zetten als Directeur Content en Marketing. Het is een enorme eer én uitdaging om in deze turbulente mediatijden inhoudelijk verantwoordelijk te zijn voor alle zenders en online platformen, waaronder Videoland. Ik verheug me op de samenwerking met het geweldige content-team. Ik geloof dat we samen nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van de Nederlandse kijker", laat Peter in een statement weten.

BRON: RTL NIEUWS, BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws

Zie ook