Zien: koningin Máxima’s ‘everyday look’ in Jordanië

Dit is de perfecte look voor kantoor!

Koningin Máxima is momenteel in Jordanië op uitnodiging van de regering, in de functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. 

LEES OOK: Jordaanse Hof reageert op kritiek garderobe koningin Rania

Morgen heeft ze een ontmoeting met koning Abdullah en koningin Rania op het koninklijk paleis in Amman op de planning staan. Vandaag is de modekoningin druk met een bijeenkomst in het VN-kantoor en een veldbezoek naar de plaatsen Zarqa en Salt.

Outfit

Máx draagt een everyday look waar we u tegen zeggen. Dit is nét even wat meer casual dan hertogin Kate's BAFTA-jurk en bijvoorbeeld een ideale outfit voor op kantoor. Ze draagt een geruite pantalon van Natan, een bruine coltrui en lang mouwloos gilet in dezelfde kleur als de coltrui. De gilet lijkt van Max Mara te zijn. Om de outfit af te maken draagt Máx zilveren Gardenia-oorbellen van Buccellati. Prachtig! 

Get the look

Het fijne aan deze look is dat het makkelijk na te bootsen is. Ben jij fan van deze outfit, maar heb je een kleiner budget? Loop dan de H&M of ZARA in en je zult zeker slagen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl) op

 

Max Mara gilet – 514 euro

De geruite Natan-broek droeg ze eerder afgelopen november.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door royaleurope Albert Nieboer (@royaleurope) op

BRON: MODEKONINGIN MÁXIMA, TWITTER, BEELD: INSTAGRAM, BSR AGENCY

Laatste nieuws