Hannover: nieuw drama in kasteelrel

Prins Ernst August lijkt helemaal klaar met zijn rellende vader.

Maakt prins Ernst-August junior zich grote zorgen over de zoveelste rechtszaak die zijn vader prins Ernst-August senior tegen hem heeft aangespannen? Nou nee,

De problemen binnen het Huis van Hannover zijn bekend. Senior deed alle zaken in 2004 aan Junior over en ging aan de boemel. Junior werkte de door Senior veroorzaakte schulden weg en maakte de boel weer financieel gezond. Senior keurde intussen luidkeels zijn nieuwe schoondochter af en werd starnakel dronken op de bruiloft van zijn andere zoon. En sleepte onlangs Junior weer voor de rechter, omdat die de zomerresidentie wil verkopen aan de deelstaat.

Senior kampt al jaren met stevige gezondheidsproblemen door evenredige stevige inname van alcohol. De rechtszaak rond het kasteel had zijn grote comeback moeten worden als Hoofd van het Huis. Maar helaas, de prins is weer eens per traumaheli naar de kliniek in het Oostenrijkse Feldkirch overgebracht, voor een levensbedreigende ontsteking van zijn alvleesklier. Iets dat hem hij al twee keer eerder aan het randje bracht door orgaanfalen, maar hem na herstel niet weerhoudt van doordrinken. Senior is inmiddels herstellende van een spoedoperatie, geen van zijn zonen heeft zich al aan zijn ziekenhuisbed gemeld.    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alessandra of Hannover (@alessandradeosmatribute) op

Prins Christian bleef gewoon met zijn vrouw prinses Alessandra in Madrid, waar beiden werken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madame! (@madameei) op

En Junior blijft vooralsnog de kalmte zelf en reisde ook niet af naar Oostenrijk, maar bereidt zich met zijn vrouw prinses Ekaterina voor op de komst van de aanstaande erfopvolger die niet heel lang meer op zich zal laten wachten. Verder zwijgt het stel kies, wat zeker in vergelijking met senior het toppunt van chic is.

 

Foto's © BSR Agency, Getty Images

Laatste nieuws