Beau’s Weekendtips

Weer een weekend vol leuke dingen dus.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Hier vind jij dé Dior expositie van het jaar

1. BEZOEKEN

NENI Amsterdam is een restaurant, een Deli met eigen bakkerij en een bar met unieke setting genaamd “The Lemonman”. De sfeer bij NENI is informeel en ontspannen. De service huiselijk en uitnodigend. Het voelt als een verwelkoming bij familie of vrienden om samen aan de keukentafel een maaltijd te delen. Hieruit is NENI ontstaan; de passie voor eten, het warme familiegevoel en de liefde voor de cuisine. Klinkt goed!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door N E N I (@neni_food) op

2. GAAN

Carolina Dijkhuizen brengt in theaterproductie ‘Thank God it’s Donna' een eerbetoon aan de grootste discoster aller tijden: Donna Summer. Al haar hits (‘Last dance’,‘I feel love’,‘Hot stuff’) komen voorbij, ook wordt haar aangrijpende levensverhaal verteld. Te zien in dertig theaters door het hele land. Vanaf 1 februari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CarolinaDijkhuizen (@carodijkhuizen) op

3. HEBBEN

Kaviaar serveer je op deze prachtige porseleinen kaviaarbordjes van Bernardaud. Verkrijgbaar in wit, platinum en goud. De schaaltjes worden afgeleverd zónder de goddelijke zwarte delicatesse (daar heerst verwarring over, daarom wordt het er duidelijk bij vermeld). €159 per stuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bernardaud (@bernardaud) op

4. ZIEN

Diamantmuseum DIVA (Antwerpen) presenteert zijn eerste tijdelijke tentoonstelling: Wonderkamer I. Gastcurator en interieurontwerper Axel Vervoordt geeft zijn visie door naturalia, juwelen en exotica te combineren met historische en hedendaagse kunst (werken van o.a. Anish Kapoor, Lucio Fontana, El Anatsui en bruiklenen van het Britse Victoria & Albert Museum). Dompel je onder in zijn wereld en kom geïnspireerd weer boven! Tot en met 28 april.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DIVA, Antwerp Home of Diamonds (@divaantwerp) op

5. KIJKEN

Holmes & Watson’ is een grappige kijk op de klassieke Sherlock Holmes en Doctor Watson mysteries. In deze film – waarin het wemelt van grote namen als Will Ferrell, Ralph Fiennes,Rebecca Hall en Hugh ‘House’ Laurie – krijgt het speurdersduo de eer om The Queen te ontmoeten. Dan ontdekken ze dat er een aanslag op haar wordt beraamd… Nu in de bioscoop.

6. KOPEN

Koningin Elizabeth is niet als enige dol op corgi’s. Bij ons op de redactie loopt er zelfs, elke maandag, één rond: Vosje. De rest van de week, als we Vosje-loos zijn, genieten we van de Corgi’s op deze kussens. € 73 per stuk.

BEELD: INSTAGRAM, ARTE DONA

Laatste nieuws

Zie ook