Glamour met een knipoog

Om deze reden is een föhn altijd handig wanneer je een taart bakt

Hij kan je taart zelfs redden.

Om deze reden is een föhn altijd handig wanneer je een taart bakt

Wanneer je een taart gaat bakken en je benodigdheden bij elkaar aan het verzamelen bent, pak je vast geen föhn. Toch kun je dat maar beter wel doen, de beautytool kan je taart namelijk redden.

LEES OOK: Beau Culinair: Vanille-amandeltaart met dragon en munt

Je hebt net je benodigdheden gekocht en klaarliggen, gooit alles bij elkaar en je beslag begint te schiften. Geen stress! Pak je föhn erbij.

Redder in nood

Geschift beslag kan komen doordat je bijvoorbeeld koude boter toevoegt aan beslag dat op kamertemperatuur is. Of wanneer je het beslag niet goed mengt, waardoor het wat korrelig is. Op zo'n moment kun je het beste met de föhn over het beslag heen gaan. Zo krijgen alle ingrediënten dezelfde temperatuur en gaan ze zich weer beter mengen. Super handig dus, een haardroger in de keuken...

BEELD: ISTOCK