Lui maar handig: de zelfstrikkende sneaker

En zij zijn niet de enige met dit topidee.

Lees ook

Het is niet alleen ontzettend handig, het is ook lekker makkelijk: zelfstrikkende sneakers. Nike bracht de schoenen jaren geleden al uit en komt nu met een nieuw exemplaar, maar ook Puma zag dit idee wel zitten.

LEES OOK: Hier scoor je designeritems voor ’n prikkie

Al vele jaren geleden werd door Nike de schoen van Marty McFly uit 'Back to the Future' ontworpen. In 2016 lanceerde Nike de HyperAdapt, weer een schoen die zijn eigen veters strikt (deze zijn overigens nog steeds te koop voor €700,-). Nu, twee jaar later, breidt Nike het assortiment wederom uit en lanceren zij de Adapt BB, een basketbalschoen.

Puma

Niet alleen Nike komt met de zelfstrikkende sneakers maar ook Puma heeft de Fit Intelligence, een systeem dat is ontworpen om de pasvorm van de schoenen te automatiseren, op je voeten af te stemmen en aan te passen.' We moeten het nu nog wel even met de schoenen van Nike doen, want die van Puma komen pas in 2020 uit. 

Bij de nieuwste modellen willen beide merken een speciale app voor je smartphone introduceren waarmee je je schoenen kunt besturen. Will be continued…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KENLU.net (@kenlu_net) op

BEELD: ISTOCK, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook