Organisatie Grammy’s: ‘Gelekte lijst is nep’

Een video waarop de winnaars van de Grammy's al te zien zijn, is nep.

Lees ook

Een video waarop de winnaars van de Grammy's al te zien zijn, is nep. Dat verklaart tenminste de Recording Academy, de organisatie achter de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen.

LEES OOK: Dit zijn ze: de mooiste jurken bij de SAG Awards

Maandagavond ging op social media een filmpje rond van de website van de Grammy's, waarop per ongeluk al de namen van de winnaars zouden zijn genoemd. Ook ging het verhaal rond dat de makers van de video na wat hackwerk al een langere lijst met uitslagen hadden gezien. In het clipje is onder meer te zien dat Cardi B de prijs voor album van het jaar zou winnen.

Nep

Volgens de organisatie kan dat niet, omdat ook de mensen die de website maken niet van tevoren weten wie de winnaars zullen zijn. "Dit is totaal niet echt", aldus een woordvoerder van de Recording Academy maandagavond tegenover Billboard. "De winnaars van de Grammy Awards worden niet gedeeld, zelfs niet met medewerkers van de Recording Academy, tot aan de dag van de ceremonie wanneer de accountants van Deloitte de namen afleveren in afgesloten enveloppen."

De Grammy Awards worden op 10 februari uitgereikt in Los Angeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PopCultureNews (@popculturenewnews) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook