Zien! Netflix deelt trailer van Bridgerton seizoen 3

Dit belooft weer veel goeds.

Dear readers, het is alweer bijna tijd voor seizoen 3 van Bridgerton. Voor het zover is kunnen we al genieten van een voorproefje, want Netflix heeft eindelijk de trailer gedeeld. Het aftellen kan beginnen!

Nieuw seizoen

Nog voor het derde seizoen van Bridgerton überhaupt in productie ging, wisten we al hoe het seizoen zou eindigen: met Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) die eindelijk voor elkaar vallen. Toch kunnen we niet wachten om te zien hoe deze romance zich zal ontvouwen. Het derde seizoen van Bridgerton zal naar verwachting precies verder gaan waar het tweede eindigde.

Penelope en Colin

Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekrijgt, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen. Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten. Ze heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken.

En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden.

Het belooft een zoektocht vol ups en downs te worden, zo valt te zien in de trailer… Kijk mee.

We moeten nog heel even geduld hebben. Bridgerton seizoen 3, deel 1 verschijnt op 16 mei op Netflix. Op het tweede deel moeten we vervolgens een krappe maand wachten. Bridgerton seizoen 3, deel 2 is vanaf 13 juni te bekijken. Gelukkig hebben we eerst nog de langverwachte Videoland Original Máxima om naar uit te kijken. Die is vanaf 20 april al te zien. Wij slaan de popcorn vast in!

Bron: Nouveau | Beeld: Bridgerton (Netflix), YouTube 

Laatste nieuws