Maakt het leven mooier

Oeh! Dit zijn de nieuwe castleden van Gooische Vrouwen

Het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen is zéér binnenkort te zien, en daar horen ook nieuwe acteurs bij. RTL kondigde vandaag aan welke nieuwe gezichten hun intrede doen in de serie. Dat belooft alleen maar heel veel goeds!

Dit zijn de nieuwe castleden van Gooische Vrouwen

Nog iets meer dan een maand, en dan is het eindelijk zover: een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen! De opnames van dit zesde seizoen zijn inmiddels afgerond en er is alvast een leuk nieuwtje te melden: verschillende nieuwe acteurs gaan namelijk hun intrede doen in de serie. Wij stellen ze aan je voor én vertellen je welke rollen ze gaan spelen.

Gooische Vrouwen

Het aftellen kan nu echt beginnen! Over een paar weken kunnen we na tien jaar eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen Gooische Vrouwen. Terug naar Het Gooi met onze favoriete vriendinnen. Wat je kunt verwachten? In het gloednieuwe, achtdelige seizoen, geregisseerd door Will Koopman, gaat het verhaal verder waar de vier Gooische vrouwen ons achterlieten na de tweede film. Uiteraard met nog evenveel passie, drama, lief en leed als toen.

In het nieuwe seizoen heeft de tijd echter niet stilgestaan. Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) staan voor een nieuwe fase in hun leven, vol onverwachte uitdagingen en veranderingen. In Het Gooi is het niet meer zoals het ooit was, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De vier vriendinnen moeten zichzelf opnieuw uitvinden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan...

Nieuwe acteurs

De situatie in het Gooi is niet de enige verandering die we in seizoen 6 gaan zien. Ook de cast is namelijk aan verandering onderhevig, want hier zijn een heel aantal nieuwe gezichten aan toegevoegd! Onder meer acteurs Robert de Hoog, Kasper van Kooten en Tommy van Lent maken dit seizoen hun opwachting in het Gooi.

Tommy van Lent vertolkt de rol van Remy Morero. Ook Eefje Kruijtzer is nieuw en maakt haar acteerdebuut als Vlinder Blaauw. Als nieuwe buurman van Roelien en haar bonte gezelschap van huisdieren doet Otto, gespeeld door Kasper van Kooten, zijn intrede in Het Gooi. Teunie de Brouwer kruipt in de rol van de jonge, blonde Kimberly en Robert de Hoog gaat als Dennis vol energie aan de slag als tourmanager van Martin Morero. Ook Yannick Jozefzoon, Hajo Bruins, Guy Clemens en Mike Boddé zien we terug in het nieuwe, zesde seizoen van Gooische Vrouwen. Te leuk!

Seizoen 6

Vorige maand bracht Videoland alvast de eerste beelden van het nieuwe seizoen naar buiten. "De allereerste beelden van Gooische Vrouwen 6! 💖 Dokter Rossi’s bank draait weer overuren 😄", schreven ze daarbij. Te zien is hoe alle vier de vriendinnen een bezoekje brengen aan de praktijk van dokter Rossi om hun problemen te bespreken.

Helaas moeten we nog heel even geduld hebben voordat seizoen 6 Gooische Vrouwen daadwerkelijk van start gaat. De serie is vanaf zondag 27 oktober wekelijks te zien bij Videoland (met op de eerste dag twee afleveringen) en vanaf zondag 10 november iedere week op SBS 6 om 20.30 uur. Zin in!

Entertainment
  • RTL, Beau Monde archief
  • RTL © Roy Beusker Fotografie