Beau’s Weekendtips

Je hoeft je dit weekend weer niet te vervelen!

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Productie SANDRA TEN BRINK

LEES OOK: Hebben: de laarzen die iedere celeb nu draagt

1. BEZOEKEN

De nieuwe Amsterdamse hotspot The Birdhouse (“De plek waar vogels van ieder pluimage welkom zijn”) is geïnspireerd op de vogeltuinen van het tegenovergelegen Artis. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je hier terecht voor bites, bowls, koffie, lokale bieren, ciders, cocktails en ander lekkers. #like

2. GAAN

Die gure koude Nederlandse winter: elk jaar kijk je er weer tegenop en elk jaar denk je ‘had ik maar iets geboekt om het te vermijden’. Dushi Korsou heeft één resort waarbij je echt, maar dan ook écht niks tekort komt… Baoase Luxury Resort is een vijfsterrenhotel en werd verkozen tot Best Caribbean Boutique Hotel. Alles is gericht op luxe en privacy, want ja – op zo’n resort kom je hier gewoon celebs tegen. Een échte aanrader dus. 

3. HEBBEN

Vodka en Moschino, we vinden het een winnende combinatie. Jeremy Scott, creatief directeur van het Italiaanse modehuis, mocht een limited edition fles ontwerpen voor Cîroc en we kunnen alleen maar jubelen. Wat een leuk ‘jasje’! €37,99.

4. LEZEN

'Unfashionable’, van de bekende modefotograaf Rankin, is een nieuw pareltje voor op de salontafel. Het boek toont het beste uit zijn dertigjarige carrière – van zijn eerste voorzichtige polaroids tot zijn grote iconische shoots. Hij portretteerde de crème de la crème uit fashionland, onder wie Kate Moss, Heidi Klum, Winnie Harlow en Bella Hadid. €60.

5. ZIEN

Matthew McConaughey in een sexy, stijlvolle thriller. Meer hebben we niet nodig om naar de bioscoop te vertrekken! In ‘Serenity’ leidt hij, als Baker Dill, een rustig leven op het tropische Plymouth Island.Als zijn ex-vrouw Karen verschijnt, gespeeld door (een blonde!) Anne Hathaway, is die rust in een klap weg. Zij vraagt hem namelijk haar echtgenoot te vermoorden… Vanaf 24 januari in de bioscoop.

6. LUISTEREN

Prachtige stem, warme persoonlijkheid, lekkere liedjes. We luisteren graag naar ‘The Piano Ballads – Volume 2’ van Edsilia Rombley. Begeleid door piano en strijkers brengt ze nieuwe varianten op bekende liedjes. Onze favoriet: Edsilia's versie van ‘Weak’ van Skunk Anansie waarbij ze gevoel en kracht heel mooi laat samensmelten. Geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis! Nu te koop, €11,99.

Laatste nieuws

Zie ook