Geinig: Deze royals spitten en wieden wat af

Tuinieren: óók de royals moeten eraan geloven.

Lees ook

Tuinieren: óók de royals moeten eraan geloven. Alhoewel, een hogedrukspuit is niet iets waar je royals snel mee in de weer ziet want daar hebben ze hun mensen voor. Maar een beetje pittoresk rondscharrelen met een schepje, daar zijn ze best voor in. Kijk mee!

Nederland

Onze koning en koningin weten nogal wat van boompjes planten en hebben daar ook de grootste lol in, zo zie je op deze foto. Beiden zijn ze keurig gekleed. Niet echt een outfit waarin gemiddeld Nederland zou tuinieren, maar royals doen dat natuurlijk wel. Maxima heeft nog wel, heel verstandig, een hoed tegen de zon opgedaan. 

© ANP

Het gaat ze zó gemakkelijk af, dat zelfs de killerheels van Max van de partij zijn. ↓ 

© ANP

Wat betreft prinses Beatrix: zij weet van wel van aanpakken. Ze werkt zich een slag in de rondte met haar hogedrukreiniger.

© ANP

… en poetst een raam grondig schoon.  Beatrix is wat beter gekleed op het schoonmaakwerk. Bodywarmer en plastic handschoentjes zijn aanwezig! 

© ANP

Engeland

De Queen vindt het heerlijk om in de aarde te wroeten, maar dan wél in een rozekleurig mantelpakje. 

© GETTY IMAGES

Maar de échte tuinierliefhebber van het Britse koningshuis is haar zoon, prins Charles. Bij hem moet je zijn voor al je groene vragen.

© GETTY IMAGES

Charles geeft zijn kennis en passie graag door aan zijn zoon, prins William. Die het op zijn beurt weer doorgeeft aan zijn vrouw, hertogin Kate. Net als Maxima staat zij op killerheels in de aarde. En zo te zien doet zij al het harde werk, want William die staat erbij en kijkt ernaar. 

 

© GETTY IMAGES

En prins Harry? Die vindt het allemaal geweldig en kijkt van een afstand toe (PS Deze tuinstoel is absoluut royal! Kijk voor meer: soorten tuinstoelen van tuinmeubelshop.nl)

© GETTY IMAGES

Maar is ook niet vies van wat schoffelwerk hier en daar.  Geef die man een gardeningprogramma!

© GETTY IMAGES

BEELD: ANP, GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook