Christina Curry: ‘Ik dacht dat ik het niet verdiende om te bestaan’

In Utopia vertelt ze erover.

Patricia Paay's dochter Christina Curry werd door Utopiaan Franny uitgenodigd om over depressie te praten en haar ervaringen te delen. In de aflevering is te zien hoe Christina breekt als ze vertelt over haar misbruik en aanranding. 

LEES OOK: Barbie's ex over haar tv-verbod en deelname aan Temptation Island VIPS

Franny heeft in het verleden last gehad van depressie en zet zich in om dit onderwerp meer onder de aandacht te brengen. Daarvoor heeft ze Christina uitgenodigd in Utopia en dat zorgde voor emotionele gesprekken. 'Ik heb heel veel nare ervaringen gehad met mannen. En ik heb mezelf écht laten misbruiken en gebruiken door iedereen om me heen jarenlang, omdat ik dacht dat ik het niet verdiende om te bestaan', vertelt Christina in de aflevering.  

Herstel

Voor haar heeft spiritualiteit enorm geholpen bij het herstel en medicijnen deden dat juist helemaal niet. 'Toen ik aan de zware medicatie zat wilde ik helemaal dood, want ik voelde niks meer. Het was alsof mijn lichaam niet bestond.' Ondanks alle ellende in haar leven is het Christina toch gelukt om gelukkig te worden en volgens haar kan iedereen dat voor elkaar krijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Franny (@franny_utopia2) op

BRON: UTOPIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws