Beau’s Weekendtips

Je hoeft je dit weekend zeker niet te vervelen met deze tips bij de hand.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

productie SANDRA TEN BRINK, CHARISSA GOLDAPPLE

LEES OOK: Bella Hadid geeft de gouden tip voor een glowy skin

1. BEZOEKEN

Hamburgers, côte de boeuf, ossenhaas steak, spareribs… Carnivoren opgelet! In Amsterdam is het heerlijk toeven bij The Uptown Meat Club (op een steenworp van Vondelpark en Museumplein), een vleesrestaurant pur sang dat uitsluitend op houtskool grilt. Vergeet niet af te sluiten met een toetje, want zowel de crème brûlée (met yoghurtijs) als de chocolade fondant (met roodfruit-ijs en witte chocosaus) zijn to die for!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door theuptownmeatclub (@theuptownmeatclub) op

2. GAAN

De ontdekking van haar muzikale talent in ‘The voice of Holland’ en de hoofdrol in hitmusical ‘The bodyguard’, maar ook de ontmoeting met de liefde van haar leven Django. Ineens stond het leven van Romy Monteiro op zijn kop. In haar theatershow ‘All at once’ vertelt het multitalent over haar rollercoaster-bestaan. Aan de hand van haar favo songs (van haar muzikale helden en van haarzelf) laat Romy alles van zichzelf zien én horen! Vanaf 1 februari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

3. HEBBEN

Hoe handig! Een fles die een reminder geeft wanneer je te weinig water drinkt. Als het lampje gaat branden, weet je hoe laat het is. €40,-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jessica (@jessie.leigh_123) op

4. LEZEN

New year, new body! Wil je wat pondjes kwijt? Begin het jaar dan goed met het nieuwe boek van Sonja Bakker: ‘Slimmer slank’. Het boekwerkje bevat acht nieuwe weekmenu's en heeft als thema: low budget, big smile. Nu te koop, €15,95.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl) op

5. ZIEN

‘Mary Queen of Scots’, met Margot Robbie, vertelt over het turbulente leven van de Schotse aristocrate Mary Stuart die op haar zestiende koningin van Frankrijk wordt. Als twee jaar later haar man overlijdt, wordt ze onder druk gezet om te hertrouwen. Waarop Mary naar Schotland vertrekt, dat inmiddels onder Elizabeth I valt, om de troon op te eisen. Pittig dametje! Vanaf 17 januari in de bioscoop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gemma Chan (@gemma_chan) op

6. BEKIJKEN

Ruim honderd tekeningen, schilderijen en sculpturen van o.a. Marina Abramovic, Jeff Koons, Andy Warhol, Marlene Dumas, Rembrandt en Carel Willink zijn te zien op de expositie ‘De naakte waarheid’ van Rijksmuseum Twenthe. De expositie stelt de vragen 'Wie zijn wij en hoe zijn we geworden wie we zijn?' Maar ook zonder die vragen (of antwoorden) is het groots genieten van de naakte mens in al zijn verschijningsvormen. Het is zoals de brochure jubelt: “Deze tentoonstelling gaat over ons allemaal!” Van 27 januari t/m 16 juni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vernissage Art Magazine (@vernissagemag) op

 BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook