Is prinses Beatrix een geboren leider?

De januari baby houdt van verandering, heeft een sterk charisma en staat bekend om het hebben van eigenwijze trekjes.

Lees ook

Wie er in januari zijn geboren? Prinses Beatrix, Kate Middleton, Martin Luther King Jr. en Oprah Winfrey. Wat zij allemaal gemeen hebben? Ze zijn leiders. Daaruit kunnen we dus (een soort van) concluderen, dat januari baby’s geboren leiders zijn.

LEES OOK: Met deze crème straal jij als menig Hollywoodster

Maar hoe zit dat dan precies? Januari is de maand van de twee sterrenbeelden Steenbok (22 december t/m 19 januari) en Waterman (20 januari t/m 18 februari).De steenbokken zijn bekend om onafhankelijkheid, discipline en organisatie. Waterman is emotioneel met een sterk instinct.

De januari baby houdt van verandering, heeft een sterk charisma en staat bekend om het hebben van eigenwijze trekjes. De baby leert geduld hebben, want na alle feestjes (Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en hun verjaardag) is er maandenlang niks. Daarnaast dragen ze veel lasten alleen, ze willen hun eigen problemen oplossen. Ook staan ze bekend om het hebben van veel vrienden/mensen om zich heen, maar toch voelen ze zich alleen. Terwijl ze andersom altijd klaar staan voor de mensen om wie ze geven.

Uiteraard is er geen garantie dat jouw januari baby een leider zal worden, maar een leidende functie staat in ieder geval in de sterren geschreven…

BEELD: GETTY IMAGES, ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook