Oh dear, is prinses Beatrice ‘de andere vrouw’?

Haar nieuwe vriend Edo was nog verloofd toen het hij met haar aanlegde. Yikes.

Lees ook

Het kan ook nooit eens relaxed gaan in de liefde voor de prinses van York. Heeft ze eindelijk weer verkering, zit er iets in de relatietijdlijn niet helemaal lekker.

Vorige week werd bekend dat Beatrice, dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, geestdriftig aan het daten is met Edoardo 'Edo' Mapelli Mozzi, multimiljonair dankzij zijn werk als vastgoedontwikkelaar voor steenrijke mensen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) op

Beatrice en hij kennen elkaar al sinds hun kindertijd, hun families zijn bevriend en Edo behoort ook tot de kennissenkring van prins Harry. Edo is de zoon van socialite ↑ Nikki Shale…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) op

…en wijlen graaf Alex Mapelli Mozzi die in 1972 voor Engeland meedeed aan de Olympische Spelen als skiër. Hij heeft nog een zus, Natalia.

De collega's van The Mail on Sunday zijn even in het nieuwe setje gedoken en komen met opmerkelijke details over de relatie. Die begon officieel op het huwelijk van Beatrice's zusje prinses Eugenie in oktober.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dara Huang (@dara_huang) op

Toen Edo Beatrice het hof maakte, was hij drieëneneenhalf jaar verloofd met toparchitect Dara Huang, eigenaar van Design Haus Liberty, met wie hij een zoontje heeft: Christopher 'Wolfie' Woolf (2). Hij woonde nog gewoon met hen samen, toen hij al iets met Beatrice had.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) op

In de eerste berichten over de Royal Romance werd beweerd dat Edo en Dara in mei al uit elkaar waren gegaan, maar volgens een vriend is dat "absoluut niet waar". Dus heeft Edo zijn verloofde bedrogen met de prinses? "De timing zegt alles."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dara Huang (@dara_huang) op

Dara is op zoek naar nieuwe woonruimte voor haar en Wolfie, zwijgt in alle talen en probeert het netjes te houden. En Beatrice? Je kunt veel van haar vinden, maar een relatiebreker is ze niet en het is ook niets voor haar om een klein jongetje het slachtoffer van een breuk te laten worden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) op

Meer voor de hand ligt dat Edo (links) het met Bea heeft aangelegd, zonder eerst officieel zijn relatie met Dara netjes af te ronden. Niet erg handig, zo'n vlekje op de prille liefde. En ook niet erg veelbelovend qua chic, als 'boyfriend' van de prinses. En ja, zo stelt ze hem toch echt voor.  

 

Foto's © Duke of York, ANP

Laatste nieuws

Zie ook