Lief: Meghans moeder Doria viert kerst bij de Queen

Omdat hertogin Meghan geen familie heeft in Engeland, mag haar moeder op Sandringham komen logeren met kerst.

Lees ook

Koningin Elizabeth heeft Doria Ragland (62), de moeder van hertogin Meghan, uitgenodigd om kerst op Sandringham te komen vieren, zo meldt The Sun.

Zulks heeft geen precedent, zelfs de Middletons (die overigens op goede voet staan met de Queen en altijd voor Ascot worden uitgenodigd) hebben nooit kerst gevierd in de winterresidentie van Elizabeth. Wel zijn ze al vaak met de Windsors naar de kerstdienst geweest, maar dan logeerden ze bij prins William en hertogin Kate. Ongetwijfeld om bij de kleinkinderen te kunnen zijn, maar ook uit praktische overwegingen: Sandringham heeft weinig kamers en met kerst is er altijd veel aanloop. 

Mevrouw Ragland uitnodigen is een lief gebaar van de Queen. Meghan heeft in Engeland geen uitgebreide familie en ook geen hechte vriendenkring zoals Kate. En voor Doria moet het fijn zijn om de kerst met haar enige dochter door te kunnen brengen, zeker met het oog op haar eerste kleinkind. Of het ontspannen feestdagen zullen worden valt te bezien, want ook op Sandringham draait men een vol programma vol protocollen. 

Doria kan dat vast hebben, haar vriendelijke, waardige aanwezigheid tijdens het huwelijk van haar dochter met prins Harry heeft indruk gemaakt op de Windsors, zeker in vergelijking met de Markle-kant van Meghans familie. Wel stress: nu moet Doria op zoek naar een grappig fopcadeau voor de gastvrouw.  Grote hit was ooit een zingende vis voor aan de muur die jaren door Balmoral heeft geschald, misschien is een vervanger met een Amerikaans tintje een idee?

Lees meer: Kerst met de Queen: dit staat Doria te wachten

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook