5x sieraden die iedere vrouw zou moeten hebben

Heb jij deze sieraden al in jouw collectie?

Diamonds are a girl's best friends. Maar mocht je daar nou geen geld voor hebben: deze vijf sieraden zijn ook echte musthaves. Wij vertellen je waarom. 

1. Een tijdloos horloge

Een tijdloos horloge kan niet in je sieraden collectie ontbreken. Het is niet alleen een praktisch item, maar ook een heel stijlvol item. Wij zijn fan van dit horloge, omdat het rosegouden horlogebandje iets elegants heeft, wat het horloge heel vrouwelijk maakt. 

2. Een gouden ketting

 

Net zoals een Little Black Dress een kledingstuk is die niet uit de basis van je garderobe kan ontbreken, is een gouden ketting een goede basis voor je sieraden collectie. De gouden ketting past bij al je outfits en is goed te combineren met andere sieraden. 

3. Statement oorbellen

Hoe cool zijn deze statement oorbellen?! Deze draag je echt om iets extra's aan je look te geven. Het zijn eyecatchers, die een saaie outfit opeens heel interessant kunnen maken. Deze leuke oorbellen met het woord 'love' erop vind je bij My-jewellery

4. Een persoonlijke sieraad

Hoe persoonlijker het sieraad, hoe meer het voor je betekent. Heeft jouw overgrootoma je geen sieraden nagelaten? Je kunt een persoonlijk sieraad ook gewoon kopen. Wat dacht je van een ring met de initialen van je geliefde erop?

5. Een kleurrijk sieraad

Of het nou oorbellen zijn, zoals hierboven, of een ring, armband of ketting… dat maakt niet uit! Je moet gewoon minstens één kleurrijk sieraad in je collectie hebben. Daarmee kun je een kleurloze outfit, bijvoorbeeld de Little Black Dress, echt opfleuren. En het is natuurlijk superleuk om een kleurrijk sieraad naar een feestje te dragen. 

Laatste nieuws