Heeft Meghan per ongeluk verklapt wanneer ze is uitgerekend?

Het lijkt erop dat de hertogin van Sussex haar mond voorbij heeft gepraat.

Lees ook

Sinds bekend is dat Harry en Meghan een royal baby verwachten, is de wereld in rep en roer. Maar veel details rondom de koninklijke zwangerschap zullen we niet krijgen. Toch lijkt het erop dat er belangrijke informatie is uitgelekt. 

LEES OOK: Harry en Meghan onthaald als supersterren in Melbourne

Wanneer Meghan is uitgerekend, hoort het best bewaarde geheim van Engeland te zijn. Maar de kersverse hertogin heeft wellicht een belangrijk detail verklapt. Tijdens hun werkbezoek aan Australië, ontmoette Meghan de Australische singer-songwriter Missy Higgings. De vrouwen hadden een gezellig onderonsje, waar natuurlijk ook de zwangerschap ter sprake kwam. 

Lentebaby

Missy was zo onder de indruk van de ontmoeting, dat ze er een bericht over schreef op Instagram. 'Wat een eer de hedendaagse hertogin vandaag te mogen ontmoeten! Ze was zo'n lieverd. Ik zei dat ik medelijden had met het feit dat ze al deze meet-and-greets moest doen terwijl ze vier maanden zwanger was.' Hiermee lijkt Meghan haar mond voorbij te hebben gepraat. Een simpel rekensommetje wijst uit dat de royal baby in april geboren moet worden. 

BRON: DAILY MAIL, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook