Samantha Markle vergelijkt prins Harry met hamster

Samantha Markle is the gift that keeps on giving.

Lees ook

Samantha Markle is the gift that keeps on giving. Dit keer heeft ze weer toegeslagen en noemt ze prins Harry een hamster. Op zijn 34ste verjaardag.

LEES OOK: Samantha Markle: 'Als onze vader sterft, dan is het jouw schuld, Meghan'

De Britse koninklijke halfzus plaatste een afbeelding van een oranje hamster in een taart. "Fijne verjaardag, Harry!" Maar goed, misschien moeten we Samantha inmiddels wel met een korrel zout nemen. Ze noemde Meghan eerder al een 'duchass' en ging zelfs zo ver dat ze Doria Ragland beschuldigde van het roken van marihuana. 

Slecht licht

Samantha heeft de smaak 'goed te pakken', iedere dag weet ze ons keer op keer te verbazen met haar uitspraken. Maar zet zichzelf daardoor wel in een slecht licht. Dit lijkt haar allemaal niks uit te maken. De entertainment website The Blast heeft enkele e-mails in handen gekregen waarin staat wat Samantha vraagt als je haar wilt interviewen. De website heeft het email-verkeer tussen Samantha en The Domenick Nati Show, een Amerikaans radioprogramma, gepubliceerd. Hierin staat dat de halfzus vooraf een vergoeding eist 'om zeker te weten dat ze niet voor gek gezet wordt door een of andere lomperik'. Samantha wil van alles kwijt, maar vraagt daar wel 1300 euro voor. 

Niet gek dus, dat Sammy nu losgaat op sociale media…

BRON: DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook