Wil je hebben: Moschino en H&M komen met kledinglijn voor honden

Hoe leuk!?

Lees ook

De samenwerking tussen Moschino en H&M was al bekend. Maar de twee merken komen nu met een extra leuke verrassing voor alle hondenliefhebbers. In de collectie zullen namelijk ook een aantal items zitten om je kleine viervoeter mee te kleden. Hoe leuk!?

LEES OOK: Gek: honden kunnen ook dramaqueens zijn

Knuffeldier

De H&M x Moschino-collectie zal voornamelijk bestaan uit mannen- en vrouwenkleding maar ook jouw geliefde knuffeldier kan er dit najaar fashionable bij lopen. De creatief directeur van het Italiaanse modehuis Jeremy Scott staat bekend om zijn extravagante en uitgesproken stijl. De kledinglijn voor honden zal dus in ieder geval niet saai worden!

Kindercollectie

Jeremy was eerst gevraagd om een kindercollectie te ontwerpen, maar dat had hij al een keer eerder gedaan. Tijd voor iets nieuws vond hij! "H&M vroeg me eerst om een kindercollectie te ontwerpen. Maar omdat ik zowel onder mijn eigen naam als onder Moschino al een kinderlijn heb, vond ik het leuker om iets te doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan. En ik heb altijd al eens een dierencollectie willen uitbrengen,” aldus Scott.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op

 

Bron: HLN Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook