Patricia Paay kijkt weer naar de toekomst

Patricia kan het hele drama eindelijk een plekje geven.

Lees ook

Patricia Paay kan de hele zaak rond het lekken van een seksfilmpje waarin ze te zien was, eindelijk een plekje geven. Het gaat nu veel beter met de voormalig zangeres en tv-persoonlijkheid, zo zei ze in RTL Boulevard.

LEES OOK: Dít is de echte naam van Patricia Paay

"Het duurde eventjes. Jullie bleven het er ook maar over hebben. Ik werd er constant mee geconfronteerd, ze hielden er niet mee op. Daar moet je doorheen", aldus Patricia. Ze is blij dat het er nu grotendeels op zit. In de civiele zaak tegen GeenStijl en twitteraar Eendevanger bepaalde de rechter eind juli dat Patricia een schadevergoeding krijgt van 30.000 euro. Als het aan haar ligt, hoort ze er nooit meer iets over. "Ik wil er gewoon niets meer van weten. Ik ben er gewoon zo moe van", zei Patricia.

Rechtbank

Deze maand moet Patricia echter wel weer naar de rechtbank voor de zaak tegen Johan Vlemmix, die sekspoppen van haar op de markt wilde brengen. "Ik vind het beledigend, zeker ook naar andere vrouwen toe", reageerde ze op de "hele poppentoestand". "Die man heeft toch niet onder een steen gelegen? Hij weet wat er gebeurd is. Dan ga je toch niet met die poppen komen?"

Patricia voelt zich echter wel een stuk vrolijker. Voor haar gevoel is de meeste ellende achter de rug. "Ik heb zin om er echt weer tegenaan te gaan. Ik wil weer aan het werk. Ik heb ook al wat tv-dingetjes toegeworpen gekregen", zo verklapte ze. "Ik wil gewoon weer leuke dingen doen."

BRON: PANORAMA, RTL BOULEVARD, BEELD: ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook