Binnenkijken bij Sylvia Geersen: Mexicaanse boomhut en kleurrijke accessoires

In huize Geersen waan je je in een Mexicaanse boomhut.

Lees ook

Rustiek, robuust en landelijk. In huize Geersen waan je je in een Mexicaanse boomhut. Met deze items creëer je zelf het lommerrijke landgoed van je dromen. 

tekst SANDRA TEN BRINK foto’s DARIO & MISJA Styling ROXANNE VAN HERK make-up ERROL SEVERIN haar VEERLE WIJNEN

Bij Sylvia thuis

Dat Sylvia dol is op de natuur, ziet Beau Monde  in haar (twee verdiepingen tellende) appartement. Veel hout en andere natuurlijke materialen, overal grote groene planten en natuurtinten. “Ik noem het mijn boomhut,” zegt ze. “Dit huis staat voor hoe ik nu ben: natuurlijk, nuchter, back to basic. Het is een combinatie van doe-even-normaal en vakantie. Een klein stukje Tulum in Rotterdam.” 

Zó woon je als Syl

Zet je huis vol met kaarsjes, waxinelichtjes en windlichten voor een knusse, warme, huiselijke sfeer. Ga voor meubels van robuuste houtsoorten of voor een lederen bankmeubel (bijvoorbeeld: een vijf zits leren bankstel, ideaal voor een groter gezelschap). Denk eerder stoer Scandinavisch dan fragiel Frans. Net als Sylvia kan haar meubilair tegen een stootje. Houd het kleurenpalet neutraal met natuurlijke tinten. Alleen de kunst mag kleurrijk(er). Leg, in het kader van ‘het oog wil ook wat’, verschillende modische koffietafelboeken op de salontafel. Leuk om te zien en om doorheen te bladeren!

Laatste nieuws

Zie ook