Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. (Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen elke zondag!)

1. Duttende Royals: 'Het weer is echt doodvermoeiend'
Lange toespraken, breedsprakige notabelen – een mens zou van minder soezerig worden, zeker bij zomerse temperaturen. Zo ook prinses Claire van België, niets menselijks is haar vreemd.

2. Toerist krijgt harde duw van Queen's guard
De guards van de Queen staan erom bekend dat er met hen niet gedold of gesold moet worden. Dat bewijst dit filmpje maar weer. 

3. Yikes, Thaise koning laat zijn zus kruipen
Iedere monarchie zijn eigen protocollen. En voor koning Vajiralongkorn van Thailand geldt dat hij vereerd dient te worden met de hoogst denkbare eerbied. Oók door zijn familieleden.

4. Genieten: het Griekenland van de Oranjes
Voor alle duidelijkheid: we hebben geen idee of het koninklijk gezin momenteel in Griekenland vakantie viert. Ze kunnen ook in Argentinië zitten, chillen in Miami of met een camper door Canada crossen met drie verveelde prinsessen achterin.

5. Nieuwe IJstijd! Cool down met hertogin Camilla
Normaal gesproken zien de meeste royals bij een werkbezoek van consumpties af, want het eet onhandig en het staat niet zo flatteus. Bij tropische temperaturen gaat een ijsje er bij Camilla echter wel in!

BEELD: ANP, GETTY IMAGES, PPE AGENCY

 

 

Laatste nieuws

Zie ook