Style Icon: Lady Diana had de wielrennerbroekjestrend van nu al lang ontdekt

De trend van nu werd jaren geleden al door Lady Di gedragen.

Lees ook

Sommige trends zijn niet voor iedereen weggelegd: van de dad (chunky) sneaker tot mom mules, smaken verschillen. Net als 'biker shorts', korte strakke wielrennersbroekjes.

LEES OOK: 9 momenten dat Meghan zich kleedde als Diana

De gedachte dat deze broekjes alleen op de fiets kunnen is passé. Een celeb als Kim Kardashian doet het voor, zij draagt graag haar geliefde Yeezy-broekje – van Kanye West's label – tijdens een avondje uit met een paar goede hakken. Wat je misschien niet wist, is dat deze trend van nu allang door prinses Diana was ontdekt.

Diana 

In de jaren 90 droeg Diana Spencer deze wielrennersbroekjes al. Diana was voor haar tijd een echt stijlicoon. Ze droeg wat zij mooi vond en brak hier en daar af en toe (onbewust) een koninklijk protocol. Ze combineerde de broekjes met oversized sweaters en chunky sneakers. Iconisch! 

Inspiratie

Zou Kanye zijn Yeezy-collectie op Diana hebben gebaseerd? Dit is niet de eerste keer dat een designer inspiratie zou hebben gekregen van Lady Di. Eerder liet designer Virgil Abloh weten dat zijn spring/summer 2018-collectie voor Off-White was geïnspireerd op de royal.

© GETTY IMAGES

BRON: MARIE CLAIRE, BEELD: GETTY IMAGES, PA IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook