Viral: zo glamorous heb je een rijbewijs nog nooit gezien

De make-up artist vond het idee dat ze allesbehalve flatteus op d'r rijbewijs zou komen te staan maar niks en besloot zichzelf even flink in de steigers te zetten.

Lees ook

Je hebt eindelijk je rijbewijs behaald en mag dat felbegeerde roze pasje gaan laten aanmaken. Het enige wat je nog hoeft te doen is pasfoto's maken. En laten nou dat meestal niet de meest fabulous foto's zijn… 

Glam team

Khloé Kardashian liet voor haar rijbewijs een heel glam team uitrukken voor de perfecte foto op d'r pasje, maar laten we eerlijk zijn: ain't nobody got time (or the money) for that. Tenzij je Lilly Ghalichi heet. Doordat ze haar achternaam had veranderd, had ze een nieuw pasje nodig. En dat ging anders dan bij de meeste mensen…

Alsnog niet tevreden

De make-up artist vond het idee dat ze allesbehalve flatteus op d'r rijbewijs zou komen te staan maar niks en besloot zichzelf even flink in de steigers te zetten. En hoewel ze er fully glam uitzag, is ze toch niet helemaal tevreden. De foto werd namelijk gecropt op haar rijbewijs, waardoor haar weelderige lokken niet te zien waren.

"Ik heb al die moeite gedaan om mijn laatste naam te veranderen en dit krijg ik ervoor terug Californië? Is het normaal dat je foto zo ingezoomed wordt? Je kunt mijn fully glam look zo niet goed zien. Mijn haar zat echt geweldig die dag!!!" aldus Lilly. 

LEES OOK: Sta jij nooit goed op een pasfoto? Dat is vanaf nu verleden tijd

BRON: GRAZIA, BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK 

Laatste nieuws

Zie ook