De Sussex’jes genieten van een dagje polo op stand

Prins Harry's persoonlijke cheerleader stelde zich zeer bescheiden op.

Lees ook

Vorig jaar maakte Meghan, hertogin van Sussex, er als de vriendin-van al kennis mee: uren kouten in de zon, terwijl haar prins de macho uithangt met een stick op een paard.

En ook dit jaar ontkwam ze er niet aan, twee dagen achter elkaar rondhangen langs de lijn met de fine fleur van de society die allemaal op hun paasbest zijn uitgedost voor het goede doel van de Audi Polo Challenge te Ascot. Ze stond ze allebei uit, de bikkel.

Wat opviel was dat het grootste deel van het publiek zich liet fêteren in tenten met catering en Meghan zich uitsluitend ophield met Harry's vrienden, gewoon rond hun auto's. Ze kwam in eerste instantie onopgemerkt binnen via een achteringang en hield zich afzijdig van de rest van het publiek. Dit was haar look op de eerste dag. 

 

Een bericht gedeeld door Sarah (@theroyalwatcher) op

Twitter was van mening dat ze 'Pretty Woman' aan het channelen was, maar dat valt best mee: het is gewoon Meghan zoals ze ook wel eens door Toronto liep in haar 'Suits' tijd. 

Op dag twee was ze weer eens gekleed in haar pré-royal look van skinny jeans, een oversized wit overhemd met een Panamahoed tegen de zon.

Die hoed had ze al, ze droeg hem eerder tijdens een beachmomentje met Harry.

In een sterk staaltje live & learn had ze haar hoge hakken ingeruild voor ballerina's, die het aanzienlijk beter doen op gras.  

Hoewel haar gezelschap grotendeels bestond uit vrienden van Harry, was ook Meghans vriendin Serena Williams aanwezig. Wie echter had gehoopt om voor de adembenemende prijs van een toegangskaartje eens lekker te bonden met de nieuwe hertogin kon het schudden: ze hield het nadrukkelijk 'entre nous'.

Nu moet je natuurlijk niet te veel willen aflezen aan een zonnig weekend, toch vragen we ons stiekem wel eens af wat ambitieuze, slimme en slagvaardige Meghan nu eens echt vindt van haar nieuwe leven, waarin ze tot nu toe vooral een veredeld decorstuk is. Volgens Kensington Palace wil ze 'een half jaar goed rondkijken en luisteren'. Hmm. 

Wij kijken intussen reikhalzend uit naar november, als dat halve jaar erop zit en ze hopelijk wat meer haar eigen ding kan doen. Want de hertogin van Sussex lijkt ons niet het type om levenslang langs de lijn te staan, die wil zélf iets doen.

 

Door: Ella Vermeulen, openingsfoto © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook