Royal Ascot: wáár waren William en Kate?

Tijdens het jaarlijkse royal event misten wij twee favorieten.

Lees ook

Royal Ascot was gisteren weer een groot succes. We zagen een blije queen, de newlyweds Harry & Meghan en oma Anne. Maar waar waren William en Kate? Eerlijk is eerlijk: het is geen feest wanneer William en Kate niet zijn geweest.

We zagen gisteren veel leden van de Britse royal familie hun opwacht maken en we kregen zelfs een koninklijke verrassing met de verschijning van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Maar William en Kate kregen we niet te zien! Dit kwam omdat het stel andere plichten had die dag. William trok zowat heel Liverpool rond en Kate zat thuis haar kleine prins Louis te vertroetelen

Prins William in Liverpool

In Liverpool stond het International Business Festival (het grootste zakelijke festival ter wereld) op de planning, William is beschermheer van het evenement en feliciteerde gisteren duizenden afgevaardigden die ondernemers samen brachten 'om netwerken te bouwen en kennis te delen'. Daarna was het tijd om het James Wentworth-Standly Memorial Fund te openen. Het is het eerste niet-klinische centrum (speciaal voor mannen met zelfmoordneigingen) ooit dat in Engeland geopend is. 

LEES OOK: Prins William genomineerd voor ’vader van het jaar’

BRON: TWITTER, TOWNANDCOUNTRYMAG, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook