Vriendin Johnny de Mol had miskraam

Heftig!

Lees ook

Inmiddels heeft Johnny de Mol samen met zijn vriendin Anouk van Schie een gezonde zoon, maar een gezonde zwangerschap heeft een hele tijd op zich laten wachten. 

Anouk heeft namelijk eerder een miskraam gehad, zo vertelt Johnny (39) in het programma '24 uur mandekking''.  Tijdens het gesprek met presentatrices Ellen Hoog en Naomi van As, wordt het onderwerp 'liefde' uitgebreid besproken en is Johnny openhartig over zijn relatie met Anouk. "We waren al een keer eerder zwanger en dat is misgegaan". 

Baby

Eerder zei Anouk tegen Beau Monde dat Johnny haar grote liefde is en dat ze altijd al hoopte op een baby erbij (ze heeft uit een eerdere relatie dochtertje Kiki). "In mijn vorige relaties hoopte ik ook dat we voor altijd bij elkaar bleven. Net zoals mijn ouders, die zijn vanaf hun vijftiende samen, dat is mijn ideaal. Als je het me nu vraagt, hoop ik dat het Johnny en mij is gegund. Als ik denk aan onze toekomst samen, hoop ik dat er misschien ooit nog wel een kleintje bij komt. Ik denk dat we het heel goed hebben samen nu en ik hoop dat het zo blijft" aldus Anouk.

Johnny is woensdagavond om 21.30 uur te zien in het tv-programma 24 uur mandekking, dat wordt uitgezonden op SBS 6. Presentatrices Ellen en Naomi brengen een etmaal door met bekende mannen als Dave Roelvink, Johnny de Mol, André Hazes en Jandino Asporaat om te ontdekken of het beeld over hen klopt. Beiden staan overigens ook deze maand in de nieuwe Beau Monde en vertellen meer over het programma.

LEES OOK: Johnny de Mol is vader geworden van een zoon

BRON: TELEGRAAF, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook