Look Of The Weekend: prinses Sofia in zomers geel

Wedding time voor de Zwoyals!

Lees ook

Weddingtime voor de Zwoyals! En dat ging natuurlijk geheel in stijl.

Louise Gottlieb (de beste vriendin van prinses Madeleineen haar verloofde Gustav Thott stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje in de Hölo kerk in Sörmlanden. Dat werd groots gevierd, want de hele Zweedse koninklijke familie was ervoor uitgenodigd. Gehuld in een gele japon van het Zweeds couture merk Ida Lanto was prinses Sofia (echtgenote van prins Carl Philip) het zonnetje in huis. De jurk zou speciaal voor de prinses gemaakt zijn en op de Instagrampagina van het couturemerk zelf is te zien hoe trots de eigenaresse is dat één van de prinsessen haar creatie draagt.

Sofia maakte haar look af met een gouden mini-clutch en witte pump. Props voor het chique maar simpele kapsel, los met hier en daar een geföhnde krul.

Victoria

Niet alleen Sofia maar – vinden wij – ook kroonprinses Victoria zag eruit om door een ringetje te halen. Zij droeg een prachtige lichtroze japon die aan de bovenkant afgezet was met bloemen, gelukkig is de prinses niet vies van een goed bloemenprintje! Victoria's zus Madeleine was bruidsmeisje, haar dochter Leonore bloemenmeisje. 

Laatste nieuws

Zie ook