Oeps: Pippa Middleton’s jurk wordt vergeleken met populair drankje

Once you see it...

Lees ook

De royal wedding van prins Harry en Meghan Markle, de hertog en hertogin van Sussex, is inmiddels voorbij, maar wij zijn nog hard aan het nagenieten. Uiteraard van de hele ceremonie en het kersverse echtpaar, maar ook zeker van alle goedgeklede gasten. Toch viel ons een aantal dingen op. En daarin zijn we zeker niet de enigen!

Hoewel kersverse bruid Meghan destijds alleen maar 's avonds bij het bruiloftsfeest van Pippa mocht verschijnen vanwege het 'no ring, no bring'-beleid, mocht Pippa Middleton, en overigens de gehele familie Middleton, wel plaatsnemen in de kerk tijdens de trouwceremonie. Uiteraard zagen ze er allen uit om door een ringetje te halen. Toch was het vooral de jurk van Pippa die naderhand de aandacht trok.

Once you see it…

De jurk zou namelijk wel heel weg hebben van de welbekende ice tea flesjes van het merk Arizona. Al snel werd de jongere zus van Kate Middleton het onderwerp van gesprek, en werd de vergelijking massaal gedeeld. Enfin, de 34-jarige zag er hoe dan ook prachtig uit, en straalde dan ook van oor tot oor wanneer de camera's op haar gericht waren. 

LEES OOK: 4x Meghan en Pippa met bijna dezelfde outfit

BRON: TIME BEELD: TWITTER, ANP

Laatste nieuws

Zie ook