Warm weer? Met deze outfits zie jij er op en top fabulous uit

Gemakkelijk de warme dagen op kantoor doorkomen met deze goede outfits.

Lees ook

Het zonnetje staat hoog aan de hemel en dat vinden we heerlijk, maar het brengt wel een paar dilemma's met zich mee. Want wat trekken we aan tijdens zo'n dag, wanneer het buiten snikheet en het binnen redelijk koeltjes is. En wanneer je op kantoor zit, is ook niet elk kledingstuk geschikt. Gelukkig hebben wij een aantal outfits voor je uitgezocht, die je gewoon kunt aantrekken tijdens een dagje op kantoor.

Waar het dragen van de no-shoulder trend tijdens het weekend super fashionable is, is een no-shoulder top bij de meeste bedrijven niet echt een goed plan. Toch wil je er ook nog een beetje leuk uitzien. En hoewel wij glamourpoezen heus niet zweten, zit niemand te wachten op plakkerige ongemakken tijdens het werk. Gelukkig voor ons bestaan er nog veel meer fabulous trends, waar jij prima mee naar kantoor kunt. 

De keuzes

De opties zijn eindeloos, maar onze favoriet blijft: een heerlijk zwierige jurk. Gemakkelijk te combineren met alle soorten schoentjes die er maar bestaan. Hou je niet zo van een wijde look? Combineer de jurk dan met een ceintuur rond je middel en accentueer gelijk dat geweldige lichaam van je. 

Bekijk hieronder onze favoriete items. Shopze!

LEES OOK: Koninklijk koel blijven, zó doe je dat

BRON: WHOWHATWEAR, BEELD: GETTY IMAGES 

Laatste nieuws

Zie ook